Siesta – retriitti Espanjassa

Nautimme Madridin ylänköseudun luonnosta, meditoimme ja rentoudumme kodikkaassa miljöössä. Retkeilemme rennosti mantelipuiden varjossa raikkaassa ilmassa. Matka katkaisee mukavasti kevään kiireet ja auttaa jaksamaan. Tervetuloa mukaan! 

Seuraavan Siestan ajankohta on vielä avoin, ilmoita kiinnostuksestasi: sanna@hidastamo.fi

viikonloppuretriitti

Hidastamon pitkä viikonloppuretriitti pidetään La Villa Blancassa, tanssi- ja retriittipaikkana toimivassa kodissa n. 45 minuuttia Madridista koilliseen.

Retriitin hintaan (349 euroa, sisältää alv 24%) kuuluu:

  • majoitus 1 hengen huoneessa (wc ja suihku käytävällä)
  • meditaatio- tai rentoutusohjaus 2-3 kertaa päivässä ulkona tai sisätiloissa
  • kaksi rentoa patikointiretkeä lähikyliin (matkaa kertyy 6-12km)
  • aamiainen, lounas ja välipala kolmena päivänä, illalliset lähiravintoloissa maksetaan itse.
  • kuljetukset lentokentältä retriittipaikkaan (45 min) ja takaisin
  • Lisäksi on mahdollista loikoilla riippumatossa, uida (allas ei lämmitetty), tehdä omatoimisia retkiä ja lainata polkupyörää. Alueella voi nähdä esimerkiksi kotkia ja kauriita. Lisämaksusta voidaan järjestää myös flamencotunteja tai retki Alcalá de Henaresin historialliseen kaupunkiin.

Tutustu edellisen Siestan palautteisiin.

villablancaetelakissansiestasininenhuone

Retriitin vetäjänä toimii Hidastamon Sanna Iranta. Sanna on meditaatio-ohjaaja, aromaterapeutti ja tanssinopettaja. Retriitillä Sanna ohjaa sekä rentouttavaa iRest® Yoga Nidra-meditaatiota että muita hyväksyvän läsnäolon harjoitteita. Sannaa on kiitelty lempeäksi ja selkeäksi ohjaajaksi, jonka rauhoittava ääni tukee rentoutumista meditaatiossa. Sanna on myös flamencotanssija ja rakastaa retkeilyä. Talon isäntapari Erika ja José Manuel ovat mainioita paikallisoppaita. Liity samanhenkiseen seuraan!

Hintaan ei kuulu lennot Helsinki-Madrid-Helsinki. Hinta Norwegianilla n. 200 euroa. Varaa lennot vasta kun olet saanut ilmoittautumisesta vahvistuksen.

Maksa ilmoittautuessasi varausmaksu (100 euroa), ohjeet ilmoittautumislomakkeessa. Älä osta lentoja ennen kuin olet saanut vahvistusviestin.

Huomioi, että Siesta ei ole hiljainen retriitti, mutta osa ohjelmasta tapahtuu hiljaisuudessa ja omaa rauhallista aikaa saa halutessaan. Meditaatiot sopivat myös aloittelijoille. Espanjan kevät on yleensä lämmin, mutta illat ja yöt viileitä. Sisällä on suomalaiskoteihin verrattuna viileää, joten lämpimät vaatteet ja sisätossut ovat tarpeen. Illalliset ja nautitaan paikallisissa ravintoloissa, joiden kasvisruokavalikoima on pieni, kalaa ja mereneläviä kyllä löytyy. Retriittipaikassamme on kissoja ja kanoja. Kissat eivät pääse makuuhuoneisiin, mutta kovin allergisen on hyvä ottaa tämä huomioon.

Varatessasi paikan suostut  lisäehtoihin: Retriitti toteutuu kun osallistujia on vähintään 5. Osallistujat vastaavat itse lentojen varaamisesta ja maksamisesta sekä ja matka- ja vapaa-ajanvakuutuksistaan. Varausmaksua ei palauteta paitsi jos minimiosallistujamäärä ei täyty tai matka järjestäjän force majeure-syystä peruuntuu. Loppuhinta erääntyy maksettavaksi 1 kk ennen matkaa. Peruutusehdot: Aiemmin kuin 45 päivää ennen matkaa perutuista peritään pelkkä varausmaksu. 44-30 päivää ennen matkaa perutuista peritään 50% matkan hinnasta. 29-0 päivää ennen lähtöä peruttujen hinta peritään kokonaan. Hidastamo ei vastaa lentoyhtiöstä johtuvista muutoksista. 

(Visited 630 times, 1 visits today)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Solve : *
15 − 9 =