Sanna

Heippa!

Olen Sanna Iranta. Perustin Hidastamon vuonna 2014 helpottamaan meidän kiireisten ja väsyneiden rentoutumista, armollisuutta ja palautumista. Nykyään (2018) Hidastamo toimii leppoisan sivutoimisesti, kysynnän ja yrittäjän energiatason mukaan.

Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri (sosiologia), joogaopettaja (Heartful Yoga Teacher 200h) ja aromaterapeutti. Lisäksi olen käynyt iRest® Yoga Nidra level 1 -koulutuksen, ja opiskellut tanssia lapsesta saakka  – ja opettanut sitä yli 10 vuotta. Rakastan uuden oppimista, olen myös suorittanut kasvatustieteiden perusopinnot, yrittäjän ammattitutkinnon ja Luonnonlääketieteen keskusliiton edellyttämät lääketieteen perusteet. Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointi, rentoutuminen ja kehollisuus. Olen työskennellyt niin opettajana, koulutussuunnittelijana, viestijänä, tanssijana kuin hankekoordinaattorinakin. Päivätyössäni edistän osallisuutta. Asun Järvenpäässä, olen naimisissa ja kahden ihanan lapsen äiti.

Miksi perustin Hidastamon?

hengitysharjoitus
 Kuva: Maria Kärkkäinen

Aistin helposti ihmisten väsymyksen ja stressin. Uskon, että rennompi tahti ja pysähtyminen esimerkiksi meditoimalla tekee meistä paitsi terveempiä ja luovempia, myös empaattisempia itseämme ja muita kohtaan. Asiasta on myös tutkimustietoa. Haaveilen siitä, että kärsisimme vähemmän uupumisesta, unettomuudesta ja riittämättömyydestä. Jooga sekä erilaiset rentoutus- ja meditaatioharjoitukset auttavat tutkitusti rauhan löytämisessä. Tunnen näiden voiman kokemuksesta ja haluan jakaa niiden antia eteenpäin. Uskon, että jokaisen meistä on mahdollista löytää sisäistä rauhaa ja voimaa arjen ja haasteiden keskelle. Tiedän myös, miten uusia terveellisiä rutiineja luodaan. Hidastamon taustasta kerron lisää blogitekstissäni Miksi Hidastamo. Palautetta asiakkailtani löydät sivulta kokemuksia.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja yhteistyötiedusteluihin (sanna@hidastamo.fi). Olen vanhempainvapaalla syyskuuhun 2019.

 

(Visited 735 times, 1 visits today)