Sanna

Hei!

Olen Hidastamon yrittäjä Sanna Iranta.

Miksi perustin Hidastamon?

Aistin helposti ihmisten väsymyksen ja stressin. Uskon, että rennompi tahti ja pysähtyminen esimerkiksi meditoimalla tekee meistä paitsi terveempiä ja luovempia, myös empaattisempia itseämme ja muita kohtaan. Asiasta on myös tutkimustietoa. Haaveilen siitä, että kärsisimme vähemmän uupumisesta, unettomuudesta ja riittämättömyydestä. Erilaiset rentoutus- ja meditaatioharjoitukset auttavat tutkitusti rauhan löytämisessä. Tunnen näiden menetelmien voiman kokemuksesta ja haluan jakaa niiden antia eteenpäin. Uskon, että jokaisen meistä on mahdollista löytää sisäistä rauhaa ja voimaa arjen ja haasteiden keskelle. Tiedän myös, miten uusia terveellisiä rutiineja luodaan. Kysy lisää!

Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri (sosiologia), aromaterapeutti ja iRest® Yoga Nidra -ohjaaja (opettajakoulutuksessa level 1). Lisäksi olen opiskellut tanssia lapsesta saakka ja opettanut sitä sivutoimisesti yli 10 vuotta. Olen suorittanut kasvatustieteiden perusopinnot, yrittäjän ammattitutkinnon ja Luonnonlääketieteen keskusliiton edellyttämät lääketieteen perusteet. Minua kiinnostaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointi, rentoutuminen ja kehollisuus. Parhaillaan aloittelen joogaopettajakoulutusta.

Olen työskennellyt niin opettajana, koulutussuunnittelijana, viestijänä, tanssijana kuin projektikoordinaattorinakin. Pidän eniten ihmisläheisestä ohjaustyöstä, liikkumisesta ja kirjoittamisesta. Olen naimisissa ja ihanan lapsen äiti.

Hidastamon taustasta kerron lisää blogitekstissäni Miksi Hidastamo. Palautetta asiakkailtani löydät sivulta kokemuksia.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja yhteistyötiedusteluihin. Ole yhteydessä!

Sanna

(Visited 335 times, 1 visits today)