Miten muuttaa uudenvuoden lupaukset todeksi?

| 0 comments

Laihtuminen, liikunnan lisääminen, tupakoinnin lopettaminen. Klassisia uudenvuoden lupauksia, joista hyvän alun jälkeen lipsutaan. Maaliskuussa lupaus on muisto vain.

Oliko rima laitettu liian korkealle?

En usko, pystymme melkein mihin vain kun niin oikeasti haluamme. Ongelma ei ole siinä, että tavoite olisi epärealistinen vaan siinä miten se asetetaan.

Intentiolla voi olla merkittävä rooli elämässämme. Aiotulla ja toivotulla on suurempi mahdollisuus toteutua. Mutta miten?

Aion laihtua. Aion lopettaa juomisen. Vähennän ylitöitä. Panostan parisuhteeseen.

Kaikki nämä tapahtuvat joskus tulevaisuudessa. Alitajuntamme ei ymmärrä mennyttä tai tulevaa vaan on aina tässä ja nyt. Kehomme on aina tässä ja nyt. Mieli seikkailee, mutta sitä voi harjoittaa keskittymään.

Luomallani ilmaisella Rennompi arki-minikurssilla opastan rakentamaan oman vision rennommasta arjesta ja tuntemaan miltä kehossa tuntuisi kun tavoite on jo totta. Kuinka hyvältä se tuntuu? Tämä fiilistely on tärkeä viesti alitajunnalle.

Aseta siis intentiosi tähän hetkeen. Oli toiveesi mikä vain, luo itsellesi mantra tai voimalause niin kuin se olisi jo totta:

Olen raitis.

Voin hyvin. 

Arki on rentoa ja kevyttä. 

Tällaisten ”jo toteutuneiden toiveiden” toistaminen ja tunteminen ohjaavat valintojasi paljon paremmin kuin lupaus, josta lipsua.

Aikomukseen palaaminen, ja ajan luominen sen toteutumiselle auttavat myös. Jos huomaat negatiivisten uskomusten (”en pysty tähän, koska x”) nousevan aikeen tielle, kysy itseltäsi onko uskomus totta? Millaisen uskomuksen mukaan haluat toimia?

Tuokoon uusi vuosi elämääsi asioita, joita kaipaat!

**

Ps. Vielä ehdit tarttua Hidastamon kevään earlybird-tarjouksiin. Retriitin hinnasta pois 55 euroa ja iRest® Yoga Nidra-iltakurssin hinnasta pois 20 euroa kun ilmoittaudut 31.12. klo 24 mennessä: hidastamo@gmail.com

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vastaa

Required fields are marked *.


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.