Kurssit

TULEVAT KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Kevät 2020

Heartful Hathajooga ja Kuntotanssi tiistaisin Järvenpään Opistolla/ Haarajoen koululla. Lisätiedot: Jooga , tanssi

Syksy 2019

Tiiviskursseja Järvenpäässä sunnuntaisin, Heartful Yoga + Yoga nidra su 15.12. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Holvin kautta.

Menneitä kursseja ja tapahtumia:

Hidastajan lauantai 21.4.2018

Rentoutumista ja joogaa hyvässä seurassa! Teemme lempeän joogaharjoituksen (joka sopii myös kankeille), meditoimme myötätuntoa itselle ja muille, nautimme teetä ja päätämme syvärentouttavaan yoga nidraan. Tule sellaisena kuin olet 🙂 Ilmoittautua voi niin kauan kuin tilaa riittää. Lisätiedot

Hidastamon miniretriitti 14.10.2017 klo 10-15

Tule nauttimaan hiljaisuudesta ja rentoutumaan! Päivän aikana teemme syvärentouttavaa meditaatiota iRest® Yoga Nidraa sekä muita hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoituksia. Harjoitusten avulla voit mm. löytää syvempää rauhaa ja iloa, tunnistaa omia toiveita ja kuunnella kehon viestejä. Miniretriitin miljöönä toimii kaunis Seppälän puuhuvila Kyrölässä. Päivään kuuluu myös lempeä joogahetki, sään salliessa harjoitus ulkona sekä teetä ja pientä välipalaa. Myös vasta iRestiin tai meditaatioon tutustuvat ovat tervetulleita. Retriitti ei kuitenkaan sovi akuutissa kriisissä oleville. Ota mukaan omat lounaseväät, joogamatto ja viltti. Retriittipaikka sijaitsee 30 minuuttia Helsingistä, Ainolan aseman läheisyydessä. Ainolaan pääsee R-junalla, autolla pääsee talon pihaan. Ilmoittautuminen on sitova, maksu palautetaan vain järjestäjästä riippuvasta force majeure syystä tai jos retriitin minimiosallistujamäärä ei täyty.

iRest-miniretriitti 29.7.2017 klo 10-15 pidettiin Seppälän puuhuvilassa Kyrölässä. Katso palautetta retriitiltä.

 iRest-kurssi su 9.4.2017 klo 11-14 Helsingissä. Tule syvärentoutumaan samalla itseäsi ja kehon viestejä kuunnellen. Minikurssi soveltuu erityisesti iRestiä ja/tai meditaatiota aiemmin harjoittaneille, mutta myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Kurssi pidetään Onni&hoivan tiloissa Vallilassa, osoite Mäkelänkatu 37. Ota mukaan oma jooga/jumppamatto. Hinta 39 euroa sisältää ohjauksen lisäksi teetä ja välipalaa.

meditointikurssi, rentoutus, mindfulness, iRest

(Visited 1 397 times, 1 visits today)

One Reply to “Kurssit”

Kommentit on suljettu.