Kokemuksia

Referenssejä

Mm.

  • Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos THL (2015-16)
  • Helsingin kaupungin henkilöstöliikunta (2015)
  • Sininauhaliitto (2016)

Poimintoja palautteista:

Heartful Yoga-kurssit 2019:

(pidin eniten..) ”Rauhallisesta ja harmoonisesta opetuksesta keskittyen sydämellisyyteen, itseensä hiljentymiseen ja kenties myös kohtaamiseen pala palalta.” Kaarina
”Kokonaisuus oli hyvä” Sari

Miniretriitti 2017:

”Ihana miljöö ja tunnelma oli miellyttävä koko päivän ❤️ Sanna on aito, lämmin ja taitava ohjaaja!” Sofia

Siesta-retriitti Espanjassa 2016:

”Patikointiretket olivat kauniissa maisemissa. Seura oli erinomaista 🙂 Meditointiharrastus pääsi reissulla kunnolla alkuun. Ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli enemmän kun tarpeeksi ;)” Irene
”Patikoinnin, meditaation ja siestan yhdistelmä on vaan niin hyvä! Ja hyvä ruoka :)” nimetön
”Maisemat yllättivät avaruudellaan ja ihanuudellaan. Patikointireissut eivät liian pitkiä eikä liian kyhyitä, ei myöskään vaativia nousuja tai maastoja. Tosi mukavia patikointeja kaikki. Isäntäväen opastus korvaamatonta.  — Olin tyytyväinen, en kehittäisi yhtään mitään. Kun tulee stressaavasta työstä suoraan Siestaan, hidastaminen ja leppoisuus olivat tosi tärkeitä ja toimivia.” nimetön
”Oli mielenkiintoista tutustua iRest syvärentoutus-menetelmään. Patikoidessa tehdyt harjoitukset olivat myös hyödyllisiä, erityisesti pidin kävelymeditaatiosta.” nimetön

Aikalisä-verkkovalmennus 2015:

”Hain itselleni uutta perspektiiviä ja välimatkaa arjen muuttuneisiin tilanteisiin. Kyllä olen saanut hyviä rentoutuksen hetkiä ja uusia näkökulmia. Olen nauttinut sekä valmennustuokioista että meditaatioista.” nimetön kurssilainen

Rennompi arki-minikurssi 2015:

”Kurssi auttoi arjen selkiyttämisessä ja turhan karsimisessa kalenterista. Olemaan armollisempi itselle ja antaa itselleen myös lupa rentoutua ja vain olla. Elämän rytmin rauhoittamisessa, olennaiset asiat ehtii tehdä ilman kiirettäkin.” nimetön kurssilainen

”Harjoitukset muistuttivat asioista jotka ovat tuttuja entuudestaan mutta tahtovat – ehkä itsestäänselvyyksinä? – unohtua.” Päivi Tikkanen

”Palautti uuden vuoden arkeen yksinkertaisia asioita helpottamaan arjen järjestämistä ja helpottamaan rentoutumista.” nimetön kurssilainen

iRest-kurssi lapsille vanhempineen 2015:

”Oli kivaa ja rentouttavaa” Onni

”Löytyi eväitä arjen rentoutumiseen” Mari

”Satu oli kiva ja oli rauhallista” Anna ja Maria

”Olen tykännyt kurssista todella paljon, oli vielä parempi kuin odotin. Tärkeitä asioita käsiteltiin kivalla tavalla, mm. satujen avulla. Rentoutushetki oli aivan ihana! Sinulla on todella lempeä ja levollinen ääni.” nimetön

”Ihana kokonaisuus” Heidi

iRest® Yoga Nidra, kuuden viikon kurssi: 

”Opin pysähtymään iRest harjoituksen kautta jopa keskellä kiireisintä ja stressaavinta aikaa löysin hetken rauhan. Tämän avulla myös pystyn nyt syventämään läsnäolon harjoituksiani. Antoisinta oli se käsittämätön rentouden ja rauhan tunne jonka harjoituksessa sain kokea.” nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Sain kurssilta rentoutumista, rauhoittumista, tyyneyttä. Vaikka syksy on ollut kiireisin koskaan, olen ollut tyynempi ja tasapainoisempi. Opin paljon uutta uskomuksista ja tunteista”, nimetön kurssilainen (syksy 2015)

”Odotin rentoutumista, jännittyneisyyden helpottumista ja oivalluksia. Odotukset täyttyivät ja enemmänkin”  nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Odotin kurssilta apua arjen hektisyyden ja stressin rauhoittamiseen. Sain vakaan uskon tietoisuuteen ja kosketuksen syvään olemiseen ja minuuteen” Pinja (syksy 2015)

”Sain kurssilta hyvän työkalun rauhoittaa ja rentouttaa kehon ja mielen” nimetön kurssilainen (syksy 2015)

”Uskon saaneeni kurssilta paljon rakennuspalikoita omassa arjessa jaksamiseen ja haluaisin jatkaa meditaatiota jatkossakin.” nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Antoisinta oli avoin ja intensiivinen ilmapiiri, ohjaajan ystävällinen ja paneutunut tapa ohjata ja selittää asioita. Omat oivallukset, mm. ns. ”tarkkailijana” olemisesta.” nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Sain rentoutumista, hiljentymistä, selkeyttä. Antoisinta oli kun koki pieniä arjen oivalluksia ja sai levätä kaikkeudessa.” Anna (kevät 2015)

”Huomasin osaavani rentoutua ja meditoida. Ja kuunnella itseäni. Antoisinta  oli ”auvoinen” tila johon pääsi.”, nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Sain kurssilta rauhoittumista, aikaisempien iRest-kokemusten syventämistä ja kestävää mielenrauhaa”, nimetön kurssilainen (kevät 2015)

”Sain hyvää oloa. Oivalluksen hyväksyä ja ottaa vastaan kaikkia sisältä pulpahtelevia tunteita ja asioita. Em. oivallus oli iso juttu ja on jo nyt helpottanut elämää.”, nimetön kurssilainen (kevät 2015)

iRest® Yoga Nidra ohjaukset työpaikoilla ja tapahtumissa:

Palautteet kerätty ohjauksista työpaikoilla (mm. Nyyti ry, Koskelan monipuolinen palvelukeskus, Omaiset ry, Toimintakeskus Tanhua, MS-liiton avokuntoutus Aksoni) sekä Hidastamon omissa tapahtumissa 2014-2015

”Hyvin rentouttava, puolivälissä aika pysähtyi ja lihakset rentoutuivat”  -Pekka (ohjaus työpaikalla)

”Rentouttava kokemus, ajantaju hämärtyi. Hyvä ohjaus, pystyi todellakin rentoutumaan” – (ohjaus työpaikalla)

”Tuli erittäin levollinen olo. Mieli ja keho pääsi hyvin lepäämään. Ohjaaja on erittäin rauhallinen ja ääni lempeä. Oli erittäin miellyttävä kokemus ja suosittelen myös omille ystävilleni. Sopii hyvin stressaantuneelle opiskelijalle 🙂 Teki hyvää!” – Emma (ohjaus äitien harrasteryhmässä)

”Ihana rauhoittava hetki. Huonosti nukutun yön jälkeen hyvä olo. Levollinen ääni rentoutti.” – ohjaus työpaikalla

”Keho tuntui tämän jälkeen samaan aikaan levänneeltä ja virkistyneeltä. ” – Carita (ohjaus työpaikalla)

”Oman turvapaikan löytäminen herkisti kauniisti 🙂 Kiitos!”  Tarja (ohjaus työpaikalla)

”Oli rentouttava. Pääsi syvään rentoon olotilaan. Hyvin mielenkiintoinen”            (ohjaus työpaikalla)

”Harjoitus oli rauhoittava ja virkistävä. Puhuit ihanan lempeästi. Ajatukset saivat harhailla, mutta puhe veti aina takaisin keskittymiseen.” – Marja (ohjaus äitien harrasteryhmässä)

”Rentoutus ”puri” hyvin. Löysin itsestäni rennon ihmisen. Äänesi on ihana! 🙂 Osasin/kykenin pysähtyä.”  – Pia (ohjaus työpaikalla)

”Mukava rauhallinen hetki juuri sopivasti hidastamaan omaa sisäistä sekavuutta ja tätä päivää. Kiitos <3” – Krista (Hidastamo Pop-up -tapahtumassa)

”Kiitos Sanna! Nautin erityisesti siitä, että nostit teemoja ja tunteita ja niiden tunnistamista ja aistimista. Säännöllisenä harjoituksena varmasti tosi tehokkaita.” – Riina (Hidastamo Pop-up -tapahtumassa)

”Tästä jäi todella miellyttävä olo. Ohjeistus tuntui riittävän selkeältä. Harjoitus nosti itselleni paljon tunteita pintaan, ehkä sellaisia joita ei arjen keskellä muista/koe.” – Kaija (ohjaus äitien harrasteryhmässä)

(Visited 339 times, 1 visits today)

One Reply to “Kokemuksia”

Kommentit on suljettu.