Hidastajan opas – ilmainen

Haluaisitko elää arkea eri tavalla kuin ennen – ilman paikasta toiseen juoksemista ja ainaista tunnetta siitä, että pitäisi tehdä nopeammin, enemmän tai paremmin?

Kirjoitin Hidastajan oppaan (pdf) juuri sinulle.

Opas auttaa rennomman rytmin löytämisessä ja hidastamaan sinulle sopivalla tavalla. Muodikkaiden vinkkilistojen sijaan opas tarjoaa apua omien hidastamiseen liittyvien tarpeiden, toiveiden ja myös rajoittavien ajatusten tunnistamiseen ja ajatuksista toimintaan siirtymiseen.

metro

Hidastaminen ei minusta tarkoita laiskottelua tai unelmista luopumista – mutta se voi tarkoittaa mm. vähentynyttä stressiä, parempaa unta ja lisääntynyttä vireyttä!

Saat e-kirjan sähköpostiisi tilaamalla Hidastajan uutiskirjeen. Uutiskirje ei tuki sähköpostiasi vaan ilmestyy noin kerran kuussa tarjoten kootusti hidastamiseen ja rentoutumiseen liittyviä vinkkejä ja etuja. Varmista kirjan saaminen ja tilaa uutiskirje tästä.

Lue mitä mieltä Hidastamon muista verkkopalveluista ollaan:

”Hain itselleni uutta perspektiiviä ja välimatkaa arjen muuttuneisiin tilanteisiin. Kyllä olen saanut hyviä rentoutuksen hetkiä ja uusia näkökulmia. Olen nauttinut sekä valmennustuokioista että meditaatioista.” palaute Aikalisä -verkkovalmennuksesta

Kurssi auttoi.. ”Arjen selkiyttämisessä ja turhan karsimisessa kalenterista. Olemaan armollisempi itselle ja antaa itselleen myös lupa rentoutua ja vain olla. Elämän rytmin rauhoittamisessa, olennaiset asiat ehtii tehdä ilman kiirettäkin.” palaute Rennompi arki -minikurssista

 

(Visited 266 times, 1 visits today)

6 Replies to “Hidastajan opas – ilmainen”

  1. Kaipaan tukea stressin poistoon ja hetkessä elämiseen.

  2. Kiitos sinulle Hidastaman meditaatioista! Kuuntelen niitä usein ja arvostan niiden laatua. Toivottavasti jatkat tätä äitiyslomasi jälkeenkin.

  3. Kiitos Ulla, lämmittää mieltä tämmöinen palaute 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Solve : *
1 + 12 =