Aikalisä UKK

Valmennus kiinnostaa, mutta epäröit vielä? Tutustu useimmin kysyttyin kysymyksiin täällä. Ja jos et löydä vastausta omaasi, ole toki yhteydessä: sähköposti hidastamo@gmail.com tai puh. 045-6017181!

Milloin valmennus alkaa?

Valmennus alkaa 1.9. Saat silloin ensimmäisen kurssiviestin, liitteenä käsikirjan. Viestissä on linkki ensimmäisiin videoihin ja meditaationauhotteisiin. Saat uuden viestin viikon välein kunnes kaikki 5 teemaa on käsitelty. Lyhyen meditaationauhoitteen saat heti verkkokaupassa ostoksen tehtyäsi.

Syyskuun alku on minulla kiireistä aikaa. En tiedä ehdinkö katsoa videoita tai meditoida silloin. Kannattaako silti osallistua?

Valmennuksen videot ja meditaatioäänitteet julkaistaan viikon välein syys-lokakuussa, mutta voit katsella ja kuunnella niitä vähintään 6 kk ajan. Eli voit aloittaa valmennuksen vasta vaikkapa 15.9. tai 1.11.  Videot ja meditaatiot ovat kestoltaan 5-30 minuuttia ja soveltuvat hyvin katseltaviksi ja kuunneltaviksi esim. bussimatkalla, lounastunnilla tai ennen nukkumaanmenoa kotona. Sinun tarvitsee ainoastaan klikata linkkiä sähköpostissa ja pääset katsomaan viikon videoita tai kuuntelemaan meditaatio-ohjausta. Ne voivat myös tukea jaksamistasi kiireisenä aikana. Vaikka aloittaisit valmennuksen myöhemmin, muista ostaa valmennus ennen myyntiajan päättymistä 15.9.

En ole koskaan meditoinut, voinko osallistua valmennukseen?

Ohjattujen meditaatioiden kuuntelu on helppo tapa aloittaa meditaatio. Meditointi ei ole rakettitiedettä vaan yksinkertaisimmillaan hengitykseen tai kehon aistimuksiin keskittymistä. Keskittymisen kohteena voi myös olla esimerkiksi mielikuva. Useimpien mieli harhailee, mutta ajan myötä meditointi helpottuu. Jos et kärsi akuuteista mielenterveysongelmista, voit hyvin osallistua.

Miksi maksaisin valmennuksesta, kun voin lukea aiheeseen liittyviä kirjoja ja blogeja ihan ilmaiseksikin?

Blogeissa ja Amazon.comissa on paljon kivaa, mutta itselle relevanttia sisältöä joutuu etsimään ja karsimaan. Pikkuvinkit jäävät myös helposti pinnallisiksi, ja ilmaiset kurssit käymättä. Aikasi on arvokasta, joten Aikalisässä on valmiiksi mietityssä paketissa kiireen taltuttamiseen ja rennompaan omannäköiseen elämään valmentavaa sisältöä. Järjestys on myös tarkkaan mietitty ja se rakentaa edellisen päälle.

Sen sijaan, että haalisit vinkkejä kiireettömyyteen ja unelmien toteuttamiseen useammasta eri lähteestä, saat tästä valmennuksesta työkaluja ja ajateltavaa useampaan teemaan liittyen kerralla. Saat ohjatut meditaatiot ja käsikirjan itsellesi talteen, joten voit helposti palata teemoihin aina kun se tuntuu tarpeelliselta. Tämä valmennus kannustaa käytännön toimiin.

Voit lukea vaikka kuinka, mutta pelkkä teoria ei muuta elämääsi. Koetut asiat ja konkreettiset teot muuttavat. Kun teet harjoitukset ja luot valmennuksen avulla arkeesi meditaatio- tai vastaavan rutiinin sekä tavoitteita ja seurantaa haaveisiin liittyen, unelmien nykyhetki on lähempänä. Useimmat meistä tarvitsevat siihen tukea ja muistutuksia, ja valmennus sekä vertaistuki auttavat siinä.

Olisiko livevalmennus parempi vaihtoehto?

Verkossa olevaan valmennukseen voit osallistua kotoa, työmatkalta tai vaikka mökiltä käsin kun sinulle sopii. Voit tehdä harjoituksia luonastunnilla tai vaikka keskellä yötä. Sinulla on vapaus hyödyntää samaa materiaalia useampaan kertaan, kelata videoita ja kuunnella meditaatioita uudelleen.

Verkkovalmennus tulee myös edullisemmaksi. Jos ostaisit useamman kerran livevalmennusta, ja lisäksi päälle niihin räätälöidyt meditaatio-ohjaukset, hinta nousisi useampaan sataan euroon.

Verkkovalmennukseen kuuluu kuitenkin Facebook-ryhmä, jossa voit kysyä valmentajalta ja jakaa sekä kommentoida omia ja muiden kokemuksia. Et siis ole yksin!

Livevalmennus saattaa motivoida toisia enemmän ja sitä kannattaa harkita erityisesti jos tuntuu, että elämänhallinta on kadoksissa ja on vaikea itse saada mitään asiaa vietyä loppuun. Terapiaa luonnollisestikaan valmennus, live- tai verkko, ei korvaa.

Mitä valmennus maksaa?

Valmennuksen normaali hinta on 99 euroa (sis. alv 24%) Hidastamon verkkokaupassa. Heti valmennuksen ostettuasi saat lyhyen meditaationauhoitteen, jonka avulla voit pysähtyä ennen valmennuksen alkua.Valmennuksen myynti päättyy 15.9.

Valmennus kiinnostaa, mutta hinta tuntuu kalliilta. Onko alennuksia?

Pohdi saamaasi hyötyä. Jos valmennus auttaa sinua elämään stressittömämpää elämää, toteuttamaan haaveitasi tai nauttimaan enemmän elämästä nyt, niin mikä on sen arvo? Opit uusia toimintatapoja, purat rajoittavia uskomuksia ja saat mielenrauhaa – mitä olisit valmis maksamaan siitä?

Vertaa myös siihen paljonko liveohjaus maksaisi, viisi puolen tunnin sessiota todennäköisesti yli 300 euroa ja siihen vielä meditaatio-ohjaukset ja käsikirja lisäksi. Hinta olisi todennäköisesti viisinkertainen verkkovalmennukseen verrattuna. Lisätukea saat Facebook-ryhmän kautta.

Muista myös, että kun sijoitat valmennukseen, sijoitat itseesi ja hyvinvointiisi. Ilmaisen nettikurssin tehtävät jättää helpommin tekemättä kuin sellaisen, johon on sijoittanut. Jos olet työtön tai opiskelija voit ottaa minuun yhteyttä saadaksesi alennushinnan (liitä mukaan voimassaoleva alennustodistus).

Olen meditoinut vuosia ja lukenut paljon henkiseen kehitykseen liittyvää kirjallisuutta. Onko valmennuksella annettavaa minulle?

Todennäköisesti tiedät yhtä paljon kuin minäkin, joten et välttämättä ole valmennuksen kohderyhmää. Mutta: samat asiat kuulostavat eri ihmisten suusta ja eri aikoina hieman erilaisilta. Jostain syystä harkitset osallistumista, joten onko kokemuksesi tai lukemisesi tuonut sinulle toivomaasi rauhaa? Haluaisitko ehkä kokeilla jotain uutta?

En kaipaa ulkopuolisia neuvoja mutta haluaisin oppia kuuntelemaan itseäni paremmin. Auttaisiko valmennus?

Valmennuksen tarkoitus ei ole kertoa Sinulle mitä tehdä. Mutta se voi auttaa Sinua unelmien toteutumista rajoittavien esteiden huomaamisessa ja onnen löytämisessä nykyhetkestä. Valmennus herättelee Sinussa vastauksia mm. kysymyksiin Miten voisit riittää sellaisena kuin olet, miten uskaltaisit ottaa askeleita kohti haavetta, miten oppisit kiittämään siitä mitä jo on? Pääset myös harjoittelemaan itsen kuuntelua, joten todennäköisesti valmennuksesta olisi apua.

Huomasin, ettei Sinulla ole life coach-tutkintoa, miksi pidät valmennusta?

Olen toiminut kouluttajana ja opettajana pitkään ja työssäni korostuu voimavaralähtöinen ja ratkaisukeskeinen ote. Aromaterapeutin tutkintoni, iRest-opintoni ja ohjaustyöni, sekä sosiologian ja aikuiskasvatuksen opintoni ovat myös valmentaneet minua muiden kokemuksen kunnioittamiseen ja heidän omien ratkaisujensa löytämisessä tukemiseen. Life coach-koulutus on varmasti mielenkiintoinen, mutta uskon, että työkokemus voi monesti kertoa pätevyydestä enemmän kuin titteli. En väitä käyttäväni perinteisiä valmennusmenetelmiä mutta yhtäläisyyksiä varmasti löytyy. Verkkovalmennusta voisi hyvin kutsua myös verkkokurssiksi, mutta minusta termi valmennus sopi tähän paremmin.

Hyödynkö varmasti? Onko tässä takuu?

Unelmien toteutumista, sisäistä rauhaa tai muuta tarkkaa hyötyä en voi valitettavasti taata (kts. myös vastuuvapautuslauseke). Sen tiedän kuitenkin, että päivittäinen läsnäoloharjoittelu, itsen kuuntelu ja omien arvojen mukaan eläminen edistää tutkimusten mukaan terveyttä, onnellisuutta ja hyvinvointia. Mitä jos aloittaisit sen Aikalisän avulla? Mitä useammin palaat valmennuksen teemohin, videoihin, meditaatioihin ja teksteihin, sitä enemmän varmasti hyödyt. Terapiaa tai lääkärin hoitoa valmennus ei korvaa, joten jos elämäsi on kovin solmussa tai kärsit sairauksista, suosittelen kääntymistä terapeutin tai lääkärin puoleen.

Valmennuksen ostaneille lupaan takuun: Jos katsot kaikki videot, kuuntelet meditaatiot ja teet kaikki käsikirjan tehtävät ja koet silti, että valmennus ei hyödyttänyt Sinua millään tavalla saat rahasi takaisin, vähennettynä 10 euron toimistokuluilla. Palautusta tulee pyytää 1 viikon sisällä 5. kurssiviestin jälkeen.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Solve : *
30 − 19 =